miercuri, 14 mai 2008

Looking for boyfriend (1.)

un articol de Chateaubriand
Am aprins o lumanare parfumata in suportul dragut pe care l-am primit cadou de la un prieten; e romantic si placut sa scrii despre o tema delicata la lumina lumanarii. Ma bucur cand vad doi tineri ca se inteleg bine, reusesc sa-si uneasca dorintele, pornesc pe un drum necunoscut care poate fi plin de imbratisari, despartiri, cuvinte calde, jigniri, sinceritate, minciuni si cine stie mai ce. Ma bucur si mai mult cand relatia lor dureaza mai mult de doua saptamani (foarte la moda mai nou relatiile de 2 sapt.), reusesc sa se cunoasca si mai ales sa doreasca prezenta celuilalt.
Sunt sagetator, incerc sa fiu optimist. Imi aduc aminte cu placere de prima relatia care a durat un an, eram foarte tinerel pe atunci. Au fost si amintiri neplacute pe parcurs, dar de ce sa tinem mi
nte neplacutul cand sunt si amintiri frumoase si placute :P plimbarile nocturne care durau cate 3-4 ore si totusi simteam ca se sfarsesc atat de repede, mersul la film si tinutul de mana pe ascuns :) saruturile dulci pe podul de peste Somes, imbratisarile la care simteai ca nu isi mai au rostul cuvintele, excursiile prin munti, privirile prin care ne spuneam totul, nopti nedormite cand lacrimile nu mai aveau sa sfarseasca... multi uita de partile frumoase si nu vor nici sa mai auda de persoana respectiva, eu am preferat sa pastrez in suflet aceste amintiri nemuritoare pentru mine.
Dincolo de poze care sunt facute de un aparat si pot fi prelucrate la nesfarsit, sunt un tip simplu, niciodata nu am crezut ca hainele sau forma parului sunt esentiale in analiza unui om, acelea nu sunt decat obiecte care acum sunt si tot acum pot fi schimbate. Imi contrazic unii dintre amici si spun ca nu am fite, nu pot sa accept oamenii care incearca sa impresioneze prin haine sau i
mpresii care nu au o baza reala. Faptul ca iti cumperi haine scumpe nu inseamna ca asta conteaza cel mai mult pentru tine, intr-un final nimeni nu stie cat de scumpa e camasa sau pantalonii pe care ii porti, important e sa te prinda bine si sa aibe o calitate de care sa fii multumit. Bineinteles este esential ca hainele tale sa fie curate si alese cu gust, igiena si sanatatea inainte de toate.
Cand vorbim despre doi omuletzi care se plac si se implica sentimental intr-o relatie prea putin mai conteaza exteriorul atata timp cat acela este curat si intretinut, esentiala devine comunicarea placuta, persoana celuilalt.

Mereu se intampla sa ne placa de cineva care poate are alte asteptari, nu ne da atentie deosebita, prefera pe altcineva. Cand rareori se iveste sa cunoastem o persoana placuta, simpatie reciproca, intelegere si cam aceleasi standarde, din pacate persoana respectiva sta la o distanta prea mare, sau este la scoala in alt stat. S-ar putea continua cu exemple foarte cunoscute de catre fiecare, dar telul nu este acesta.
Internetul, dar nu numai este dominant intr-un numar impresionant de oameni care nu sunt capabili sa-si formeze singuri parerea despre un om, apeleaza la diverse persoane care isi permit sa exprime o parere despre mine, despre tine sau altii poate fara sa fi stat vreodata de vorba cu tine. Ce parere poate avea un om despre tine in acest caz... ? Sunt oameni care nu stiu sa iasa intr-o cafenea, nu stiu sa mearga la opera, la un spectacol de teatru, se izoleaza in fata calculatorului si singurul lucru pe care il stiu face este sa-i vorbeasca pe altii, in cele mai multe cazuri pentru ca au o doza imensa de invidie si venin.

Eu sunt foarte optimist si sunt multi la fel ca si mine, nu dau nici o importanta oamenilor care sunt limitati la povesti fara baza reala, sunt dominati de invidie si incearca sa dezinformeaze cat mai multe persoane. Este in zadar, daca un om este corect niciodata nu v-a apleca urechea la asemenea gesturi, se v-a cunoaste cu tine personal, realitatea niciodata nu poate sa minta.
Se destrama foarte multe cupluri reusite din cauza ca unul dintre ei cedeaza in multe cazuri unei persoane rautacioasa si invidioasa, din pacate este foarte frecvent.

Personal vreau si iti doresc sincer si tie, o persoana deschisa spre ceva deosebit si cald. Dincolo de cuvinte sunt sentimentele care sunt mai presus de multe, cu un partener potrivit langa tine, poti sa depasesti orice obstacol si sa fii fericit, avand o relatie bazata pe sinceritate. Importanta este sa fim constienti de la inceput pe cine avem langa noi, daca telul nostru este comun si mai ales daca amandoi suntem prezenti in construirea reltiei si nu doar unul dintre noi.
Iti doresc mult succes prietene, sunt sigur ca cineva potrivit exista si pentru tine. Poop.

14 comentarii:

Anonim spunea...

aveti un blog unic si niste articole pe masura, felicitari.
prima relatie e cea mai frumoasa.
va salut din iasi.

Anonim spunea...

pacat ca e asa dar oamenii chiar sunt f invidiosi.

Anonim spunea...

f misto articolu, defapt am citit mai multe si chiar imi plac

Anonim spunea...

Waw...ff frumos articolu'...emotionant, dragutz...m-am enervat cand am vazut partea cu ''tinutul de mana pe ascuns''...nu mi se pare corect ca noi sa nu putem sa ne tinem de mana iubitul...m-am saturat de toti heteroii care au aere de superioritate...nu suntem monstrii, ca sa ne iubim pe ascuns...

Anonim spunea...

un articol care imi place f mult. eu am prieten de ceva vreme si ai mare dreptate, sunt o multime care s ar baga intre noi. ofticati ce altceva... mult succes iti doresc.

Anonim spunea...

ciao alex. singurul lucru pe care vreau sa l scriu aici este ca iti multumesc mult ca esti un om atat de sufletist. uneori poate prea sufletist. te pup dulce dulce

Anonim spunea...

super dragut si sincer articol. cred ca fiecare se rageseste cel putin intr-un rand din el daca nu mai mult :) imi place

Danny spunea...

super frumos articolul.Mie mi-au dat lacrimile pentru ca mi-am adus de multe momente frumoase din trecut si tot ce ai scris acolo mi s-a intamplat si mie...
felicitari pentru articol alex

Anonim spunea...

Revin la insemnarile voastre si imi place de fiecare data ce vad aici. Caracterul oamenilor din pacate nu puteti sa-l schimbati, dar macar ii puteti face sa-si puna un semn de intrebare :)
Un wkend cu soare si iubire!

Anonim spunea...

intr-adevar acest blog este deosebit prin faptul ca aveti articole f de sufòet si adevarat. succes in continuare. imi place f mult. v am citit toate articolele

Anonim spunea...

foarte tare articolul, i`ll be back for more...ai dreptate, dupa o despartire incercam sa uitam momentele frumoase petrecute alaturi de acea persoana si sa scoatem la iveala doar partile proaste...total aberant! thank you for setting an example

Anonim spunea...

Faza asta cu "relaţiile" mi se pare atâta de... nu ştiu, nu înţeleg cum le funcţionează ăstora despre care aud că-s de x ani împreună.

Cât despre partea cu "invidie şi venin", nu pot decât să repet o chestie pe care am mai scris-o pe un blog: pare suprarealistă toată faza asta care cică se întâmplă în lumea gay clujeană (şi nu numai?), probabil pt că nu am avut de-a face cu aşa ceva (deocamdată). Să fi avut eu atâta noroc încât să dau doar peste oameni de treabă?!

Spor la bloguit şi la găsit ce cauţi! :)

AcidKidd spunea...

alex;)) esti un tip prea eclectic pentru a mai lasa un comentariu ;) keep up the good work!

Anonim spunea...

sincer am fsot impresionat si de acest articol. scri cu atata sensibiliatate, emotie, pasiune. meriti toata dragostea din lume. meriti sa iubesti si sa fi iubit. Florin.