sâmbătă, 31 mai 2008

just Me...

un articol de Chateaubriand
... povestea merge mai departe, eu uneori simt ca traiesc intr-un secol in care chiar nu ma regasesc, un secol unde nu ma potrivesc... as crede ca sunt prea slab in comparatie cu rautatea care se arata din partea unora... sa fii gay nu inseamna doar sa privesti altfel viata, sa fii mult mai deschis si sa te distrezi, inseamna si dezamagire, invidie si rautate :(


mi-ar face placere sa treiesc in vremea cand nu exista atata stiinta, cand nu erau masini, calculatoare si oamenii nu cunosteau atata rautate, singura conditie ar fi sa am o cabina de dus moderna :P, in rest m-as multumi cu lucruri simple... se pare ca sunt o persoana oarecum trista? nua m de ce sa neg asta, sunt multi la fel stiu... luptam si dorim mereu atat de mult sa intalnim pe cineva care sa ne inteleaga sentimentele, sa ne ofere o imbratisare, cuvinte calde... uneori chiar tindem sa credem ca am gasit persoana pana ce apare altcineva, ne dam seama ca nu ne potrivim sau ne dezamagim si de cele mai multe ori ne jignim fara sa analizam greutatea cuvintelor... apoi speranta ramane si luptam in continuare si ajungem la aceeasi intrebare... merita? pentru ce? chiar atata egoism la oameni? dupa nenumarate esecuri omul spera si spera la nesfarsit ca intalneste pe cineva altfel... altfel ar putea sa insemne compatibil... se pare ca in viata avem fiecare un rol bine definit si trebuie sa l jucam si sa ne obisnuim cu ideea, fara sa incercam un alt rol care nu ni se potriveste...ideea ramane aceeasi pentru fiecare, viata e dura, relatiile intre doi baieti sunt dificile si oricat de mult am lupta pentru ceva... nu putem atinge o fericire constanta, e imposibil noua oamenilor... oamenii se judeca intre ei, fara a se uita fiecare la el insusi sa-si vada greselile, oamenii isi permit sa critice intre ei fara sa vada fiecare ca defapt si el are multe de indreptat, oamenii fac sa sufere semenii lor fara sa vrea sa inteleaga cu nu merita... oamenii sunt ciudati... te mai intereseaza ce spun altii ? inseamna ca mai ai multe de invatat! te mai lasi afectat de cuvintele unor oameni care habar nu au ce ai tu acolo in interiorul tau si ce simti cu adevarat? nu conteaza nimic decat faptul sa fii tu insuti sigur de tine si sa te simti tu bine asa cum esti. un om care are caracter puternic niciodata nu isi v-a face o parere despre tine din spusele altora sau din barfe... v-a veni spre tine, te v-a cunoaste si personal isi v-a face parerea despre tine. Pentru ca asa face un om corect!
Freud spune ca fericirea e posibil sa o simti atunci cand suferi si infrangi durerea... se poate sa fii un picutz fericit pentru ca fericire apsoluta nu a existat, nu cred ca exista, dar sperante putem avea ca odata v.a putea sa existe :)


multumesc pentru rabdare, sunt doar niste idei ale mele si nu e nimeni obligat sa le accepte sau sa fie de acord cu ce cred eu.

2 comentarii:

Anonim spunea...

prea trist si prea dulce...

Anonim spunea...

Mare dretate ai...ccitind ceea ce ai scris mi-a venit ideea de a iti cere id-ul de mess, gandesti pe aceeasi unda ca si mine si ca ink putini altii. Comunicarea si relatiile inter-umane pot fi raspunsul suferintei noastre cateodata.

Slimboddy@yahoo.com