miercuri, 31 decembrie 2008

Amy Winehouse - dincolo de scena

un articol de Alexandru Dragoste
O voce deosebita care iti transmite incredere in sine, pasiune, durere profunda, distanta de lume... un ritm puternic care te ridica... asa o prezint pe Amy Winehouse daca folosesc propriile cuvinte.



Amy Jade Winehouse s-a bucurat de un numar important de fani inca de la primele aparitii. Cu mici intreruperi revine mereu si isi creste numarul admiratorilor.
Presa este neutra in privinta ei, apreciaza talentul pe care il prezinta pe scena in fata publicului (excluzand pumnul aplicat unui fan cand a incercat sa o prinda de par in timpul unui concert :P), dar o critica dur atunci cand sunt prezentate rupturi din viata ei. Paparazzi au surprins-o in nenumarate randuri in ipostaze deosebit de neplacute. Este prezentata ca fiind o sclava a drogurilor, repetate internari la spital nu au facut o sa renunte, chiar din primele zile obisnuieste sa-si reia stilul de viata dezechilibrat (a cantat pentru 48 de sticle de whisky :D) impreuna cu iubitul sau Blake care nu difera nici el prea mult de Amy.
Acest articol nu doreste sa ofere un iz negativ sau pozitiv despre Amy Winehouse, personal iubesc stilul ei de muzica, il ascult cu placere si mai stiu cateva persoane care gandesc la fel. Sincer nici un moment nu am stat sa ma gandesc ce fel de viata personala are cantareata atunci cand ii ascultam melodiile, dar fiind un oarecare fan al ei am citit una alta despre ea, stiu ca presa obisnuieste sa exagereze pentru a oferi cititorilor titluri cat mai incitante, dar inregistrarile si pozele prezentate alaturi de critice adeveresc faptul ca are o problema serioasa privind consumul alcoolului in exces si mai ales al drogurilor... bine si frumos ar fi sa se lase de prostii si sa revina cu noi succese, cine stie poate asa va fi. Trecand peste ceea ce se citeste in presa despre ea, in continuare ramane o cantareata cu multi fani si cu un timbru vocal deosebit. Intr-un sfarsit consider ca important este ceea ce presteaza pe scena (cand nu trage pe nas pentru ca si asta a facut in fata fanilor :P) si nu la ea acasa... sper sa fii si tu de acord cu mine. Asa ca ascultam si ne distram in continuare impreuna cu Amy Winehouse :P

3 comentarii:

Anonim spunea...

imi place f mult Amy Winehouse. are niste melodii super tari. in sfarsit mai scrii si tu. unde ai fost pana acum disparut? :)
la multi ani scumpicule

Anonim spunea...

canta bine tipa
are unstil aparte
imi place

Anonim spunea...

foarte simpatic blogul. Imi place Winehouse. ascult muuuklt