sâmbătă, 26 aprilie 2008

How gay is the street?

un articol de Alexandru
Daca ai norocul sa locuiesti in orase cel putin la fel de mari precum Oradea, Cluj-Napoca sau Bucuresti atunci cu siguranta ai observat niste schimbari pe strazile acestora. Nu ma refer la trotuarele in sine, care au ramas la fel de prafuite si pline de gume de mestecat lipite cu multa maestrie de asfaltul jegos. Este vorba de unii oameni, mai exact barbati, care de la o vreme incoace au inceput sa adopte un stil considerat pana nu demult atipic sexului tare. Esarfe, genti, bratari viu colorate sau camasi pastelate pe corpul unor mandrii mai mult sau mai putin tineri iti fura atentia ochilor. Este de admirat faptul ca se simte o deschidere in cazul barbatilor legata de moda, de lucrurile aflate in trend, simtindu-se multa vreme lipsa aerului plin de avangardism mai ales in the big cities :D. Tulburatoare de fel este partea cand incepi sa judeci sexualitatea acestor indivizi cu vizibile tente de narcisism. Eu am inceput sa imi pun urmatoarea intrebare: Oare cat de heterosexuali mai sunt barbatii din ziua de azi?
Un lucru este cert...faptul ca pe strazile din Romania, in ciuda prejudecatilor prezente cu kila pe fiecare metru patrat, a aparut o noua specie...un fel de hibrid...cu orientare neclara...dar totusi atractiv...traiasca metrosexualul roman! =))

2 comentarii:

Unknown spunea...

Oradea nu e chiar asa de mare da' in fine si apoi din partea mea la dracu' cu metrosexualii romani caci sincer ma dispera. Nu au nimic din farmecul metrosexualului vestic gen Beckham.
Metrosexualii romani sunt doar manelisti convertiti la minimalism si au trecut la haine mulate. halal

Anonim spunea...

randurile tale sunt foarte valabile. chiar nu se mai stie care ce vrea sa para... unu e hetero dar e imbracat f gay, altul e gay dar vrea sa para hetero si nu mai stim pe cine sa agatam si pe cine nu.