marți, 20 mai 2008

Album Of The Week

un articol de Alexandru
A State of Trance 2007 este unul dintre cele mai potrivite albume de muzica trance si progressive house de ascultat "on the go". Fie ca sunteti pe tren si meditati asupra nemuririi sufletului sau pe plaja admirand un apus/rasarit de soare impreuna cu iubitul/iubita, soundul acestui mix-album se combina perfect cu acele momente speciale.
Elementele care m-a atras cel mai mult la muzica trance sunt efectele audio spatiale si vocals-urile suave, care iti incanta urechile.
Trackuri precum: Light The Skies, Carry Me Away sau Together We Rise existente pe A State Of Trance 2007 va vor surprinde cu siguranta atat prin vibe-ul cald, de vara cat si prin felul in care ritmurile va vor aduce aminte de acele sentimente de melancolie, fericire, dor sau solitudine traite la un moment dat.

Albumul il puteti gasi de cumparat pe site-uri cunoscute precum ebay.com sau amazon.com (search A State Of Trance 2007).

De asemenea, pentru cei care prefera sa il asculte cat mai rapid, il puteti descarca in varianta arhivata de pe acest link:

http://www.newtorrents.info/torrent/20650
/VA-A_State_Of_Trance_2007_Mixed_By_Armin_Van_Buuren-2CD-2007-TGX.html

Atentie! Aveti nevoie de un program specializat care sa descarce torrents (gen uTorrent).

Va doresc auditie placuta!

Niciun comentariu: